Csirkeszárny rizskörettel hozzávalók:

10 csirke szárny

12,5 dkg rizs

1 hagyma

2 répa

gomba

2 paradicsom

húslé

olívaolaj

só, bors

csípős paprika

csirke fűszer

petrezselyemzöld

Csirkeszárny rizskörettel elkészítése:

A csirke szárnyakat aprítsd fel ízlés szerint, majd a rizst keverd össze a hagymával, a répákkal, a gombával és a paradicsommal.

Öntsd rá a húslé egy részét, majd adj hozzá egy kevés olívaolajat, aprított petrezselymet és jól keverd össze.

Helyezd a rizst egy tepsibe.

A húslé többi részéhez add hozzá a sót, a csípős paprikát, a csirke fűszert, mindezt pedig öntsd rá a szárnyakra.

A húslével megcsorgatott húst tedd a rizsre, majd  mindezt a sütőbe egy kicsivel több, mint egy órára. Néha azért ne felejts el rápillantani.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc