Csirkeszárny rizskörettel hozzávalók:
10 csirke szárny
12,5 dkg rizs
1 hagyma
2 répa
2 paradicsom
húslé
olívaolaj
só, bors
csípős paprika
csirke fűszer
petrezselyemzöld
Csirkeszárny rizskörettel elkészítése:
A csirke szárnyakat aprítsd fel ízlés szerint, majd a rizst keverd össze a hagymával, a répákkal, a gombával és a paradicsommal.
Öntsd rá a húslé egy részét, majd adj hozzá egy kevés olívaolajat, aprított petrezselymet és jól keverd össze.
Helyezd a rizst egy tepsibe.
A húslé többi részéhez add hozzá a sót, a csípős paprikát, a csirke fűszert, mindezt pedig öntsd rá a szárnyakra.
A húslével megcsorgatott húst tedd a rizsre, majd mindezt a sütőbe egy kicsivel több, mint egy órára. Néha azért ne felejts el rápillantani.
0 hozzászólás