Csirkeszárnyak hozzávalók:

8-10 csirkeszárny

1/3 csésze szója szósz

1 csésze prézli

½ kanál fokhagymapor

1 kanál pirospaprika

¼ kanál gyömbér

1 csipet bors

Csirkeszárnyak elkészítése:

Vágd ketté a szárnyakat, majd mosd meg és törölgesd meg egy szalvétával. Öntsd a szója szószt egy edénybe, egy másikban pedig keverd össze a többi hozzávalót.

Mártogasd bele a szárnyakat a szószba, majd forgasd meg prézliben is. Helyezd a húst egy edénybe, takard le szalvétával és tedd be a mikrohullámú sütőbe 13-15 percre.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc