Csirkével töltött gomba hozzávalók:

10 nagyobb gomba

1 kicsontozott csirkemell

1 répa

2 fej hagyma

2 paradicsompaszta

petrezselyemzöldje

1 tojás

Csirkével töltött gomba elkészítése:

Vágjuk fel a gombaszárakat és a hagymát, reszeljük le apróra a répát.

A húst daráljuk le.

A hagymával és a répával együtt tegyük oda pirulni a szárakat és a darált húst. Addig hagyjuk, amíg a hús kifehéredik. Adjuk hozzá a paradicsomot és a zöldet. 10 percet hagyjuk még a tűzön, majd vegyük le, hogy hűljön ki. Miután kihűlt keverjünk bele egy felvert tojást. Töltsünk meg ezzel minden fejet, majd szórjuk le reszelt sajttal.

Helyezzük a töltött gombákat egy sütőtálba, öntsünk alá kevés vizet és még kevesebb olajat, és hagyjuk sülni a sütőben, míg jól megpirul a teteje.

 

A csirkével töltött gomba receptet raducristina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc