Csőben sült burgonya kétféle túróval hozzávalók:

1 kg burgonya

7,5 dkg édes tehéntúró

20 dkg feta jellegű sós juhtúró

5 g vaj

2 tojás

Csőben sült burgonya kétféle túróval elkészítése:

A sós túrót langyos vízben kiáztatjuk. Villával összetörjük, majd összekeverjük az édestúróval és a tojásokkal. A burgonyát héjában megfőzzük, felszeleteljük.

Összekeverjük a túróval, majd egy kivajazott tűzálló tálba helyezzük – akár őzgerincformába is lehet. Tetejére vajat darabolunk. Előmelegített sütőben fél órát pirítjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc