Csokis blanc manger hozzávalók:

4 tábla csoki

1 l tej

120 g cukor

8 csomag zselatin

Csokis blanc manger elkészítése:

Olvaszd fel a csokit 2 kanál vízzel. Kevergesd addig, amíg sima krémet kapsz. Öntsd bele óvatosan a cukorral összekevert tejet.

Lassú tűzön, folyamatosan kevergesd addig, amíg a cukor el nem olvad. Olvaszd fel vízben a zselatint és a add hozzá a tejhez. Lassan kevergesd el a tejben, öntsd formába és tedd be a mélyhűtőbe.

Mielőtt kiöntenéd a formából, egy pillanatra tedd forró vízbe.

A felét készítheted fehér csokiból is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc