Csokis diós bonbon hozzávalók:

200 g csoki

100 ml tejszín

100 g darált dió

3 evőkanál konyak (rum, whisky)

kakaó vagy reszelt csoki

Csokis diós bonbon elkészítése:

Egy edénybe tesszük a tejszínt, beledaraboljuk a csokit. Göz fölött krémes kompoziciót készítünk. Félre húzzuk és belekeverjük a diót és az italt. Kicsit hűtőbe tesszük. Kicsi golyókat formázunk amiket kakaóba vagy csoki reszelékbe forgatunk. Kicsi papír tartókba tesszül és hűtőben tároljuk a felszolgálásig.

A csokis diós bonbon receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc