Csokis hígpalacsinta hozzávalók:

Palacsinta

3 tojás

250 g liszt

½ l tej

Töltelék

3 tojássárga

80 g porcukor

100 g darált dióbél

100 g reszelt csoki

100 g olvasztott csoki

20 g vaj

Csokis hígpalacsinta elkészítése:

A tojássárgákat jól elkeverjük a porcukorral, beletesszük a dióbelet, a reszelt csokoládét és a habbá vert fehérjéket.

Ezzel a töltelékkel töltjük meg a hígpalacsintákat és a töltelékre töltünk egy-egy kis olvasztott csokoládét.

Felcsavarjuk, egy vajjal kikent tűzálló edénybe tesszük és 10 percig sütjük.

Tejszínhabbal tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc