Darabka leves hozzávalók:

300-400 gramm hús

egy sárgarépa

egy petrezselyem

200 gramm zeller

egy hagyma

200 gramm karfiol

citromsó

egy tojás sárgája

100 ml tejföl

olaj

 

Darabka leves elkészítése:

A darabkákra vágott húst 2 liter vízbe főni tesszük egy csapott kiskanál sóval. Körülbelül 1 órát főni hagyjuk. A lereszelt hagymát és zöldségeket 2-3 kanál olajba, 2 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a leveshez. Amikor mindez megfőtt, hozzáadjuk a apró darabokra felvágott krumplit, a szétszedett karfiol és még 15-20 percig főzzük, míg minden megpuhul.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc