Diós burgonyafasírt sütőben hozzávalók:

1 kg burgonya

2 nagy hagyma

2 gerezd fokhagyma

8 evőkanál darált dió

2 evőkanál olaj

zsír a sütéshez

zöld fűszerek

Diós burgonyafasírt sütőben elkészítése:

A burgonyát megfőzzük és lereszeljük (nem apróra).

Ezután hozzáadjuk a diót, az olajat, az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a zöld főszereket, sót és borsot ízlés szerint.

Ha szükséges, adjunk hozzá egy evőkanál lisztet és dolgozzuk össze. 1

0 percig hagyjuk pihenni majd formázzunk belőle apró fasírtokat.

Ezeket a zsírral kikent tepsibe helyezve tegyük a lerbe.

Néha forgassuk meg a diós krumplifasírtokat, hogy minden felén piruljanak meg.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc