Diós-csokis habcsók hozzávalók:

5 tojásfehérje

1 csésze cukor

100 g csokoládé

100 g darált dióbél

1 kiskanál vanília kivonat

Diós-csokis habcsók elkészítése:

A tojásfehérjét egy habverővel addig kell verni, amíg kemény hab nem lesz belőle. Lassanként adjuk hozzá a cukrot és a dióbelet. A csokoládét megreszelve kell a habhoz adni. Ezután tegyük bele a vanília kivonatot, és keverjük össze jól a habbal. Egy kanalat használva formáljuk meg a habcsókokat, és tegyük bele egy vajjal kikent és lisztezett tepsibe. A tepsit tegyük be a sütőbe alacsony fokra egy fél órára, és vigyázzunk rá, hogy nehogy megégjenek a diós habcsókok.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc