Diós gomba sütőben hozzávalók:

1/4 csésze vaj

2 csésze zsemlemorzsa

1 csésze őrölt dió

2 nagy paradicsom

250 g gomba

1 teáskanál majoránna

só és bors

Diós gomba sütőben elkészítése:

Olvassz meg 2 evőkanál vajat. Add hozzá a zsemlemorzsát és a diót. Pirítsd aranyszínűre. A paradicsomot vágd fel kockákra.

A paradicsomot és a gombát párold meg a maradék vajban, amíg a paradicsom megpuhul.

Egy hőálló edénybe öntsd bele a paradicsomos keverék felét, szórd meg majoránnával, majd tegyél rá egy réteg diós keveréket.

Ismételd meg még egyszer a műveletet. 140 fokon süsd 30 percig.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc