Diós habcsókok hozzávalók:

4 tojásfehérje

200 g darált dió

8 g vaj

reszelt citromhéj

4-6 darab édesítőszer

Diós habcsókok elkészítése:

A tojásfehérjét verjük habosra, addig amíg már nem válik el a habverőtől. Adjuk hozzá a darált diót és az édesítőszert (feloldva egy kiskanál vízben), valamint a citromhéjat. Lassan keverjük össze őket.

A tepsibe helyezett vajjal megkent sütőpapírra tegyük rá egy papírtölcsér segítségével a habcsókokat, amiket alacsony tűzön kell sütni egy órán át. A habcsókokat hagyjuk hűlni 10 percig, majd mielőtt kiszednénk őket, kissé nedvesítsük meg a papírt.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc