Diplomata puding hozzávalók:

300 g kalács

3 tojás

2 tojássárgája

100 g cukor

1 1/2 csésze tej

100 g mazsola

1 evőkanál rum

egy késhegynyi őrölt fahéj

vaj

Diplomata puding elkészítése:

Vajazzunk ki egy pudingformát, fedjük be az alját sütőpapírral, és töltsük meg kockákra vágott kaláccsal és mazsolával. Egy tálban keverjük össze a tojást, a tejet, a cukrot, a rumot és a fahéjat. Öntsük rá a kalácsra és a mazsolára. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon, gőzfürdő felett 30 perc alatt elkészül. Hagyjuk hűlni 8-10 percet, majd borítsuk ki egy tálcára.

Tálalhatjuk vaníliás sziruppal.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc