Édes káposzta csirkével hozzávalók:
csirkehús
1,5 káposzta
paradicsom szósz
néhány paradicsom
2 hagyma
só
bors
fűszer paparika
2 köteg kapor
Édes káposzta csirkével elkészítése:
Párolni tesszük a hagymát olajban, egy kicsi sóval, utánna a fűszer paprikát. Bele tesszük a húst, a sót és a paradicsom szószt. Hozzáadjuk a káposztát is. Megtörténhet hogy nem fér bele mind egyszeriből, akkor kevergetjük és ahogy össze esik még adagoljuk tovább. Belerakjuk a paradicsomot is és hagyjuk főni. Alacsony tűzön csináljuk és várjuk hogy megpuhuljon minden. Amikor a káposzta már puha akkor jöhet a kapor és a bors. Lehet még tenni bele babérlevelet, szemes borsot és csípős paprikát.
Az édes káposzta csirkével receptet Mudjahizta ajánlotta.
0 hozzászólás