Édes káposzta csirkével hozzávalók:

csirkehús

1,5 káposzta

paradicsom szósz

néhány paradicsom

2 hagyma

bors

fűszer paparika

2 köteg kapor

Édes káposzta csirkével elkészítése:

Párolni tesszük a hagymát olajban, egy kicsi sóval, utánna a fűszer paprikát. Bele tesszük a húst, a sót és a paradicsom szószt. Hozzáadjuk a káposztát is. Megtörténhet hogy nem fér bele mind egyszeriből, akkor kevergetjük és ahogy össze esik még adagoljuk tovább. Belerakjuk a paradicsomot is és hagyjuk főni. Alacsony tűzön csináljuk és várjuk hogy megpuhuljon minden. Amikor a káposzta már puha akkor jöhet a kapor és a bors. Lehet még tenni bele babérlevelet, szemes borsot és csípős paprikát.

Az édes káposzta csirkével receptet Mudjahizta ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc