Édes pikáns sertés oldalas hozzávalók:

sertés oldalas

sör

szemes bors

babérlevél

csípős paprika

ánizs

csípős ketchup

kínai csípős szósz

worcester szósz

kukorica konzerv

barnabab pikáns mártásban

szója szósz

fokhagyma

hagyma

Édes pikáns sertés oldalas elkészítése:

A sertés oldalast megfőzzük sörben. Kevés száras csípőst rakunk bele, szemes borsot, babérlevelet, ánizst. A szószokból, hagymából, fokhagymából pácot csinálunk és főzés útán ebbe rakjuk a húst. Végül sütőben megsütjük, úgy hogy vastagon legyen rajta pác.

Kukoricával és a babbal tálaljuk, különféle tejfölös szószokat is kínálhatunk hozzá.

Az édes pikáns sertés oldalas recepetet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc