Édes-savanyú gyömbérmártás hozzávalók:

1.5 dl tejföl

5 evőkanál sárgabarack lekvár

1 db citrom leve

1 db citrom héja

2 teáskanál gyömbér

1 db vanília rúd

3 cl bor (portói)

só izlés szerint

fehér bors ízlés szerint

1 teáskanál szőlőcukor

2 evőkanál tejszín

Édes-savanyú gyömbérmártás elkészítése:

A vanília rúdból kikaparjuk a belét, a két evőkanál tejszínt habbá verjük. Az összes hozzávalót alaposan elkeverjük, végül hozzáadjuk afelvert tejszínt is.

Jó kísérője a különböző nyers zöldségeknek, fondünek, valamint a rák- és kagylóételeknek.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc