Egyiptomi vegyes saláta (Baladi) hozzávalók:

4 érett felszeletelt paradicsom

1 fej hagyma

1 uborka

1 paprika vékony csíkokra vágva

felaprított petrezselyemzöld

1 citrom leve

2 evőkanál fehér borecet

2 evőkanál olívaolaj

só, őrölt feketebors

Egyiptomi vegyes saláta (Baladi) elkészítése:

Keverd össze egy tálban a paradicsomot, hagymát, uborkát, zöldpaprikát és szórd meg a felaprított petrezselyemmel.

Az öntethez pedig az olívaolajat, ecetet, citromlevet, sót és borsot keverd össze.

Locsold meg a salátát ezzel az öntettel és tálald húsételek mellé.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 10 perc