Egyszerű borjúragu hozzávalók:

1 darab borjúhús

sárgarépa

hagyma

fűszerek ízlés szerint

zöldségek ízlés szerint

Egyszerű borjúragu elkészítése:

A húst feldaraboljuk és forralt vízbe főni tesszük. Fontos hogy ebbe a vízbe só ne kerűljön. Célszerű kuktában készíteni. Amikor gondoljuk tegyük bele a zöldségeket és a fűszereket, a sót minnél később, ha nem inkább akkor amikor mér tálaljuk. Lehet valamijen levestésztával csinálni de akkor ne sóvval és borssal fűszerezzük, hanem szójaszósszal készítjük.

Nagyon megnehezítheti a dolgunkat. A főtt zöldségekkel és egy kicsi lével kell tálalni. Valamijen szószt adunk hozzá. (torma, csípős paprika, mustár stb.)

Az egyszerű borjúragu receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 100 perc