Eperrel töltött csokigömb hozzávalók:

étcsoki

eper

tejszín

epres joghurt

5 evőkanál cukor

zselatin

kókuszreszelék

Eperrel töltött csokigömb elkészítése:

Elkészítünk egy epres krémet: a tejszínt felverjük cukorral, s mikor elég kemény, hozzáadjuk a joghurtot és a zselatint. Jól összekavarjuk. Felfújunk egy lufit és belemártjuk olvasztott csokiba, majd betesszük mélyhűtőbe. Mikor eléggé megkeményedett a csoki, kivesszük a lufit, kipukkasztjuk és kivesszük a csokiból. A csokit megtöltjük krémmel, megszórjuk kókuszreszelékkel és eperrel a tetején tálaljuk.

 

Az eperrel töltött csokigömb receptet Mudjahista ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc