Epertorta hozzávalók:

1 darab piskótakarika (3 felé vágva)

250 g érett eper

85 g porcukor

1 csomag vaníliás cukor

fél citrom leve

500 alaposan lehűtött habtejszín

1 csomag zselatin

Díszítéshez

friss eper

babapiskóta

Epertorta elkészítése:

A torta elkészítéséhez a tejszínt kemény habbá verjük, és az epret simára turmixoljuk a porcukorral, citromlével és a vaníliás cukorral.

A megfőzött zselatint kihűlés előtt a krémhez tesszük és a hűtőbe rakjuk.

A három részre szelt tortát megtöltjük és ismét a hűtőbe tesszük egy órára.

A kész epertorta ízlés szerint díszíthető (akár epres zselatinnal is)

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc