Farsangi részeges csirke hozzávalók:

egy csirke
8 dkg vaj
3 dl fehérbor
12 dkg füstölt szalonna
majoránna
őrölt bors

Farsangi részeges csirke elkészítése:

A megmosott csirke mindkét felét sózzuk, belsejét bekenjük majoránnával, külső felületét borssal ízesítjük. Az előkészített csirkét magas falú tepsibe tesszük, majd leöntjük olvasztott vajjal, alá pedig a fehérbort öntjük. Letakarva, sütőben pároljuk, a bort pedig pótoljuk, szükség és tetszés szerint. Ha már megpuhult, vékony szalonnaszeleteket borítunk rá, és ropogósra sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc