Fasírt hozzávalók:

50 dkg darált hús

2 fej hagyma

2 burgonya

2 sárgarépa

1 zeller

őrölt bors

2 tojás

apróra vágott petrezselyemzöld

1 teáskanálnyi paradicsomszósz

3 evőkanál liszt

olaj

Fasírt elkészítése:

Egy mély tálban összekeverjük a darált húst, a két apróra vágott hagymát és a levesben főtt reszelt zöldséget.

Hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, majd a tojásokat és a paradicsomszószt és jól összegyúrjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Megfelelő méretű fasírtokat formázunk, belemártjuk lisztbe vagy zsemlemorsába és forró olajban addig sütjük míg mindkét oldala jól megpirul.

Melegen, zöldség körettel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc