Fasírt mártással hozzávalók:

darálthús

hagyma

kenyér

olaj

bors

liszt

vaj

paradicsompaszta

babérlevél

Fasírt mártással elkészítése:

Tegyük a darálthúst és a zöldségeket a robotgépbe és keverjük össze. Forgassuk meg a fasírtokat lisztben és süssük meg.

A mártás készítése nagyon egyszerű: pároljuk meg a lisztet az olvasztott vajon. Öntsünk rá annyi vizet, hogy mártás legyen. Adjuk hozzá a paradicsompürét is, sózzuk, borsozzuk és tegyük bele a fasírtokat. Hagyjuk főni 20 percig, majd vegyük le a tűzről és tegyünk bele egy babérlevelet.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc