Fasírt spenóttal és burgonyával hozzávalók:

2 nagyobb, héjában főtt burgonya

2 tojás

liszt

bármilyen sajt

spenót

hagyma

só, bors

zsemlemorzsa

Fasírt spenóttal és burgonyával elkészítése:

Reszeld le a burgonyákat a reszelő kisebbik fokán és keverd össze a többi hozzávalóval: spenót, sajt, hagyma, só, bors.

A spenótot nyersen és apróra vágva add hozzá. Ha fagyasztott spenótot használsz, figyelj arra, hogy több vizet ereszt, így a gyúrásnál több lisztet kell majd használj.

Formázz fasírtokat, forgasd meg tojásban és zsemlemorzsában, majd süsd meg olajban.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc