Fázós fasírt hozzávalók:

50 dkg pulykahús

2 fej hagyma (ha lehet fehér)

pirospaprika

fehérbors

majoranna

oregano

bacon szalonna

sütéshez olaj

Fázós fasírt elkészítése:

A pulykahúst ledaráljuk, a hagymát lereszeljük, és az ízesítokkel összegyúrjuk. Apró pogácsa formákat gyúrunk belőle, és a csíkokra vágott szalonnával betekerjük.

Fogpiszkálóval összetűzzük a szalonnacsíkokat, hogy sütéskor egyben maradjanak.

Ezután a szalonnával betekert húspogácsákat forró olajban kisütjük, hogy a szalonna piros és ropogós legyen.

Salátával vagy friss kenyérrel fantasztikusan finom.

Vendégváráshoz, bulizáshoz kitűnő étel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc