Fehér püspökkenyér hozzávalók:

6 tojás fehérje

20 dkg porcukor

12 dkg liszt

1 marék dióbél

mandula

mogyoró

1 marék mazsola

4 kocka étcsokoládé

zselécukorka

aszalt gyümölcs

Fehér püspökkenyér elkészítése:

Az elválasztott fehérjét kemény habbá verjük, majd tovább verjük a cukor hozzáadásával. A tört dióbelet, mazsolát, tört étcsokoládét, egyebeket megforgatjuk a lisztben, és óvatosan a liszttel együtt hozzákeverjük a tojáshabhoz.

Kivajazott, kilisztezett őzgerincbe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük, amíg a beleszúrt villán nem marad nyers tészta.

Felszeletelve kínáljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 65 perc