Feta sajtos párnák hozzávalók:
1 csomag rétestészta
200 g feta sajt
200 g zöld olajbogyó (lehetőleg kimagvalt)
2 kápia paprika
1 hagyma
1 tojás
bors
só, ha szükséges
rozmaring
Feta sajtos párnák elkészítése:
Ez az étel megfelel előételnek, esetleg sör mellé is.
Tisztítsd meg a paprikát, majd süsd meg egy serpenyőben.
Mikor megsültek, hámozd meg, és vágd csíkokra.
Vágd ketté az olajbogyókat, és szeleteld fel a feta sajtot.
A tésztát oszd fel 6 egyenlő téglalapba.
Minden téglalap felére tegyél sajtot, olajbogyót és paprikát.
Szórd meg rozmaringgal és borssal.
Verd fel a tojást, és kend be vele a téglalapok széleit.
Hajtsd rá a téglalap másik felét, majd a széleit préseld össze egy villa segítségével.
Helyezd sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd kend be őket a maradék tojással.
Süsd 180°C fokra előmelegített sütőben 20 percig.
Melegen és hidegen is tálalhatod. Felszolgálhatsz mellé salátát.
A receptet droopina ajánlotta.
0 hozzászólás