Feta sajtos párnák hozzávalók:

1 csomag rétestészta
200 g feta sajt
200 g zöld olajbogyó (lehetőleg kimagvalt)
2 kápia paprika
1 hagyma
1 tojás
bors
só, ha szükséges
rozmaring

Feta sajtos párnák elkészítése:

Ez az étel megfelel előételnek, esetleg sör mellé is.

Tisztítsd meg a paprikát, majd süsd meg egy serpenyőben.

Mikor megsültek, hámozd meg, és vágd csíkokra.

Vágd ketté az olajbogyókat, és szeleteld fel a feta sajtot.

A tésztát oszd fel 6 egyenlő téglalapba.

Minden téglalap felére tegyél sajtot, olajbogyót és paprikát.

Szórd meg rozmaringgal és borssal.

Verd fel a tojást, és kend be vele a téglalapok széleit.

Hajtsd rá a téglalap másik felét, majd a széleit préseld össze egy villa segítségével.

Helyezd sütőpapírral kibélelt tepsibe, majd kend be őket a maradék tojással.

Süsd 180°C fokra előmelegített sütőben 20 percig.

Melegen és hidegen is tálalhatod. Felszolgálhatsz mellé salátát.

A receptet droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc