Fokhagymás bagettek hozzávalók:

3 francia bagett (lehetőleg a nem száraz fajta, amelyik szelésnél nem morzsálódik)

6-7 gerezd fokhagyma, hámozott és zúzott

4 teáskanál apróra vágott petrezselyemzöld

1 csomag vaj

1 teáskanál só

Fokhagymás bagettek elkészítése:

Keverd össze a vajat a fokhagymával, petrezselyemmel és sóval, amíg paszta állagú lesz. Ezután vagdoss bele a bagettekbe (olyan lesz, mint egy harmónika, hasonló ahhoz, ahogy a szalonnát megvagdossák grillezés előtt).

Egy kanalat használva, kenj egy kis pasztát a résekbe. Tekerd alufóliába a bagetteket és tedd őket egy serpenyőben a sütő közepébe. Tedd négyes fokozatra a sütőt és hagyd bent a bagetteket 10 percig, vagy amíg ropogós lesz, de nem égett.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc