Fokhagymás busaszelet hozzávalók:

4 db busaszelet

2 dl tej

2 evőkanál olaj

4-5 gerezd fokhagyma

1 evőkanál ételízesítő por

őrölt bors

Fokhagymás busaszelet elkészítése:

A busaszeleteket sóval, őrölt borssal és ételízesítő porral megszórjuk, és egy tálba szorosan egymás mellé fektetjük.

Ráhintjük az összezúzott fokhagymát, és a tejjel leöntve, lefedve legalább egy éjjelen át a hűtőben érleljük.

Sütés előtt a halszeleteket lecsöpögtetjük, olajjal megspricceljük és faszénparázs felett megsütjük.

Burgonyával vagy friss salátával párosítva tökéletes halétel.

Kínálhatunk mellé tzatziki szószt is ha szeretnénk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc