Fokhagymás gomba sütőben hozzávalók:

fél kiló gomba

1 fej hagyma

1 csokor petrezselyemzöld

1 tojás

2-3 cikk fokhagyma

1 kanál zsemlemorzsa

75 g vaj

só, bors

Fokhagymás gomba sütőben elkészítése:

A gombát meghámozzuk. A szárait összekeverjük az apróra vágott hagymával, petrezselyemzölddel és fokhagymával.

A felaprózott zöldséget vajban megsütjük, majd, miután kihűlt, hozzáadjuk a tojást, sót és borsot.

A gombafejeket megtöltjük ezzel a keverékkel, majd megszórjuk őket zsemlemorzsával, kivajazott tepsibe helyezzük és 20 percre a sütőbe tesszük.

Paradicsomszósszal  lehet tálalni

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc