Fóliás betyárpecsenye hozzávalók:

2 evőkanál olaj

4 nagyobb szelet tarja

2 vöröshagyma

4 közepes paradicsom

2 húsos zöldpaprika

grill fűszerkeverék

olaj

alufóila

Fóliás betyárpecsenye elkészítése:

Négy nagyobb füzet méretű fólialapot egymás mellé terítünk s az olajjal megkenjük, ráfektetve a grill fűszerkeverékkel meghintett tarjákat.

A hagymát megtisztítjuk a paradicsomok szárát kimetsszük, a paprikákat kicsutkázzuk.

A hagymát nagyon vékonyan felszeleteljük, gyűrűire szedjük, a paprikát meg a paradicsomot valamivel vastagabb karikákra vágjuk és ebben a sorrendben a húsokra rakosgatjuk.

A fóliát ráhajtjuk, felül összefogjuk.

Faszénparázs felett rostélyon, többször megforgatva kb. 20 perc alatt megsütjük. Forróra előmelegített sütőben is elkészíthetjük. 20-30 perc alatt kész.

Friss kenyérrel tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc