Forró sonkatekercs hozzávalók:

szeletelt gépsonka

sajt

zöldpaprika

vaj

tejföl

Forró sonkatekercs elkészítése:

Minden szelet sonkához vágj egy ujjnyi hosszú, kb. egy centi vastag sajtrudat. A zöldpaprikákat csumázd ki, s vágd gyűrű alakú szeletekre. Minden sajtra tekerj fel egy szelet sonkát, s húzz rá 2-3 paprikagyűrűt.

Egy kivajazott tűzálló tálba tedd a tekercseket, locsolj rájuk kevés tejfölt, és szórd közéjük a maradék paprikát.

Forró sütőben, fedő alatt süsd, míg a sajt meg nem olvad (a sonkatekercsek végein kicsit ki nem folyik). Személyenként 2-3 szelet sonkával érdemes számolni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc