Frik csorba hozzávalók:

halal hús

maroknyi csicseriborsó

hagyma

zeller

koriánder levél

paradicsom szósz

olaj vagy ghee

maroknyi frik

só, bors, paprika

víz

citrom

menta

Frik csorba elkészítése:

Meg pirítjuk a húst, hagymával, olajban. Adjunk hozzá koriándert, apróra vágott zellert, csicseriborsót, paradicsom szószt és fűszereketet. Felöntjük vízzel. Amikor félig megfőtt a hús, hozzáadjuk a frik-ok. Kb. 1 óra a főzési idő.

Tálaláskor citrommal és mentával dekoráljuk. Kész az ázsiai álom leves.

A frik csorba recepetet peruzele ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc