Füstölt halas saláta hozzávalók:

4-5 kisebb krumpli

150 gr fagyasztott zöldség (mexikói vegyes)

200 gr füstölt hal (hering)

olivabogyók

1 citrom

1 kis hagyma

salátalevél a díszítéshez

Füstölt halas saláta elkészítése:

A főtt, hámozott krumplikat feldaraboljuk.

A fagyasztott zöldséget egy lefedett edényben a tűzhelyre tesszük, amikor a víz felszívódik, öntünk hozzá egy kis oliva olajat és hagyjuk kicsit összérni az ízeket.

A hagymát felaprítjuk.

Mindezt elkeverjük a hallal, az olivabogyókkal, a fél citrom levével, 1 kanál olajjal, sóval és borssal.

A salátaleveleket egy tál aljára helyezzük, majd a halsalátát lassan ráöntjük.

Citromkarikákkal díszítjük.

 

A receptet amalia aa ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc