Füstölt húsos zöldbab csorba hozzávalók:
zöldbab
füstölthús
tejföl
sárgarépa
hagyma
fokhagyma
húsos paprika
2 burgonya
kapor
zellerlevél
só
fűszerpaprika
bors
Füstölt húsos zöldbab csorba elkészítése:
Felvágjuk a babot, a hagymát a paprikát, a paradicsomot és a többit. Kuktában készítjük, az aljára teszünk kis olajat, ebben megpároljuk a hagymát és a paprikát, sózzuk, borsozzuk. Jön a fűszerpaprika, a hús, a zöldségek, a zellerlevél, sózzuk.45-50 percet főzzük. Tejfölt kikeverjük liszttel, beleöntjük a levesbe, megszórjuk kaporral, kicsi még főzzük és kész a finom leves.
A füstölt húsos zöldbab csorba repceptet Mudjahista ajánlotta.
0 hozzászólás