Füstölt húsos zöldbab csorba hozzávalók:

zöldbab

füstölthús

tejföl

sárgarépa

hagyma

fokhagyma

húsos paprika

2 burgonya

kapor

zellerlevél

fűszerpaprika

bors

Füstölt húsos zöldbab csorba elkészítése:

Felvágjuk a babot, a hagymát a paprikát, a paradicsomot és a többit. Kuktában készítjük, az aljára teszünk kis olajat, ebben megpároljuk a hagymát és a paprikát, sózzuk, borsozzuk. Jön a fűszerpaprika, a hús, a zöldségek, a zellerlevél, sózzuk.45-50 percet főzzük. Tejfölt kikeverjük liszttel, beleöntjük a levesbe, megszórjuk kaporral, kicsi még főzzük és kész a finom leves.

A füstölt húsos zöldbab csorba repceptet Mudjahista ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 100 perc