Füstölt hússal és sajttal töltött burgonya hozzávalók:

6-7 közepes burgonya

100 g kenhető sajt

50 g mozzarella

füstölt 75-100 g hús

2 evőkanál parmezán sajt

só és bors

Füstölt hússal és sajttal töltött burgonya elkészítése:

Főzzük meg héjában a burgonyát, majd hagyjuk hűlni. Közben tegyül a konyhai robotba a sajtokat, sót, borsot és a füstölt húst. Készítsünk krémet belőle.

Egy kis vajat is keverhetünk bele. Miután a burgonya kihűlt, hámozzuk meg, vágjuk félbe, kaparjuk ki a belsejének egy részét, majd töltsük meg a töltelékkel és már kész is a töltött burgonya.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc