Fűszerpaprikás burgonya hozzávalók:

1 kg burgonya

100 g füstölt szalonna

100 g füstölt kolbász

400 g virsli

1 nagy fej vöröshagyma

1 zöldpaprika

1 paradicsom

paprika

Fűszerpaprikás burgonya elkészítése:

A burgonyás egytálételhez szeleteld fel és süsd meg a szalonnát, majd párold meg az apróra vágott hagymát a megmaradt zsírban. Ezután add hozzá a karikákra vágott kolbászt, süsd még együtt néhány percig, majd vedd le az edényt a tűzről.

Add hozzá a fűszerpaprikát, a meghámozott és felszeletelt burgonyát, sót és vizet, hogy ellepje. Tedd vissze a tűzre és főzd fedő alatt, alacsony lángon.

Amikor a burgonya félig megfőtt, add hozzá a karikákra vágott paprikát és paradicsomot. Amikor teljesen megfőtt, add hozzá a virslit és főzd fel még egyszer.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc