Füves halfilék hozzávalók:

3-4 személyre

60 dkg tőkehalfilé

6 dkg vaj

citromlé

tárkonylevél

Füves halfilék elkészítése:

A fagyasztott tőkehalfilét hagyd kiolvadni, ekkor locsold meg citromlével, sózd és szórd meg tárkonylevéllel.

A szeleteket tedd vajjal kikent tűzálló tálba vagy tepsibe, a tetejükre szórj apró vajdarabkákat és forró sütőben süsd, míg a teteje bíztató színt nem kap. (A sütés elején jó, ha letakarod alufóliával, hogy túlzottan ki ne száradjon.)

Tárkony helyett más fűvel is érdemes megpróbálni ezt a halételt.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc