Galuska camembert mártásban hozzávalók:

4 személyre:

tejes galuska

3 dl tejföl

15 dkg camembert sajt

5 gerezd fokhagyma

2 evőkanál olívaolaj

bazsalikom

Galuska camembert mártásban elkészítése:

A megtisztított fokhagymát törd össze, és tedd a felforrósított olívára, amíg megüvegesedik. Ekkor add hozzá a tejfölt, majd amint az átmelegedett, keverd bele az apróra vágott camembert sajtot.

A mártást vedd le a tűzről, és keverd a frissen kifőtt, és leszűrt galuskához.

Tálaláskor a tetejére szórj összevágott friss bazsalikomlevelet (esetleg még egy kis reszelt sajt is mehet rá).

Tipp: Galuska helyett készítheted főtt tésztával is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc