Garnélarák mandulás szószban hozzávalók:

225 g garnélarák
1 teáskanál curry por
1 gerezd fokhagyma
1 darab gyömbér
1 evőkanál vaj
300 ml víz
3 evőkanál őrölt mandula
1 csípőspaprika
2 evőkanál tejszín
só, bors

Garnélarák mandulás szószban elkészítése:

Pácold a garnélarákot egy tálban, a curry porral és felaprózott fokhagymával.

Olvaszd meg a vajat, és párold meg a gyömbért és csípőspaprikát.

Add hozzá a vizet, mandulát, sót és borsot.

Főzd 3-5 percig.

Add hozzá a garnélarákot, majd ha rózsaszín lett, öntsd hozzá a tejszínt.

Tálalhatod rizzsel, tagliatelle tésztával vagy salátával.

A mandulás garnélarák receptet Rroxana ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc