Gazdag zöldség csorba hozzávalók:

3 sárgarépa

1-2 fej hagyma

3 kanál olaj

3 burgonya

1 cukkini

1 l paradicsom lé

bors

1 l víz

1 csokor petrezselyem

200 g laska, vagy levestészta

Gazdag zöldség csorba elkészítése:

Takarítsd meg a sárgarépát, a hagymát, a burgonyát és a cukkínit / kistököt, mosd jól meg őket hideg vízben és darabold fel nagyobb kockákra. Tedd fel a zöldségeket főni, sós, borsos vízbe.

Amikor megfőttek,  hagyd lassú tűzön még pár percet főni, majd öntsd bele a paradicsomlevet.

Főzd meg külön a tésztát, sós, olajos vízben. Amikor megfőtt, szűrd le és tedd a csorbába. Mosd meg a petrezselymet és aprítsd fel. Hagyd még forrni a csorbát, majd szórd bele a petrezselymet.

A gazdag zöldség csorba melegen, pirított zsömlekockákkal vagy kenyérrel fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc