Gomba puliszka ágyon hozzávalók:

1 doboz gomba

kukoricaliszt a puliszkának

1 nagy hagyma

kapor

2-3 kanál margarin

só, bors, ételízesítő

Gomba puliszka ágyon elkészítése:

Kis olajban megsütjük a gombát.

Amikor kész van, hozzáadjuk a hagymát és hagyjuk, amíg üveges lesz.

Hozzáadjuk a sót, a borsot, az ételízesítőt, az apróra vágott kaprot és félre tesszük.

Elkészítjük a puliszkát, legyen megfelelő puha, egy edénybe borítjuk és margarinnal összekeverjük.

Egy kalácssütő tepsit margarinnal kibélelünk, teszünk bele egy réteg puliszkát, majd rátesszük a gombát. Még teszünk egy réteg puliszkát és az előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

Amikor kész van, hagyjuk egy kicsit a tepsiben, majd kiborítjuk egy tálcára.

Szeletekre vágjuk és tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc