Gomba puliszka ágyon hozzávalók:
1 doboz gomba
kukoricaliszt a puliszkának
1 nagy hagyma
kapor
2-3 kanál margarin
só, bors, ételízesítő
Gomba puliszka ágyon elkészítése:
Kis olajban megsütjük a gombát.
Amikor kész van, hozzáadjuk a hagymát és hagyjuk, amíg üveges lesz.
Hozzáadjuk a sót, a borsot, az ételízesítőt, az apróra vágott kaprot és félre tesszük.
Elkészítjük a puliszkát, legyen megfelelő puha, egy edénybe borítjuk és margarinnal összekeverjük.
Egy kalácssütő tepsit margarinnal kibélelünk, teszünk bele egy réteg puliszkát, majd rátesszük a gombát. Még teszünk egy réteg puliszkát és az előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Amikor kész van, hagyjuk egy kicsit a tepsiben, majd kiborítjuk egy tálcára.
Szeletekre vágjuk és tálaljuk.
0 hozzászólás