Gombás bagett hozzávalók:
1 hagyma
2 kanál olaj
350 g darált hús és húskeverék
2 tömlő gombás ömlesztett sajt
3 kanál ketchup
100 g gomba
só, bors
½ nyers uborka
50 g sajt
2 bagett
Gombás bagett elkészítése:
Takarítsd meg a hagymát és aprózd fel. Forró olajban párold meg, add hozzá a húst és folyamatosan kavargatva pirítsd meg.
Tedd bele az ömlesztett sajtot és a vékony csíkokra vágott hagymát.
Szeleteld fel az uborkát, a bagetteket pedig vágd hosszában félbe.
A félbevágott felével felfele tedd a kivajazott tepsibe.
Tegyél rá néhány szelet uborkát, majd öntsd rá a húsból készült tölteléket.
Reszelj rá sajtot és süsd 10 percet.
Fogyaszthatod hidegen vagy melegen. Ez az adag 2-3 személy számára elegendő.
0 hozzászólás