Gombás baromfi hozzávalók:

1 baromfi

1 dl olaj

1 kanál liszt

50 g vaj

300 g gomba

1 répa

½ zeller

1 kisebb hagyma

só, bors

Gombás baromfi elkészítése:

Pucold meg és mosd meg a baromfit, majd tedd oda főni a hagymával, répával, valamint a zellerrel együtt. Főzd meg külön a felszeletelt gombát is.

Öntsd bele az olajat egy serpenyőbe és amikor felforrósodott, add hozzá a lisztet. Miután kissé megsárgult, öntsd rá a húslét és hagyd tovább főni, de folyamatosan kavargasd, mert különben odaég. 5-10 percen belül add hozzá a gombát és a felszeletelt húst is, de ne vedd még le a tűzről.

Add hozzá a vajat, fedd le és tedd félre.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 75 perc