Gombás brokkoli hozzávalók:

400 g brokkoli

400 g gomba

2 gerezd fokhagyma

6 evőkanál szójaszósz

olívaolaj

3 evőkanál szezámmag

só, bors

Gombás brokkoli elkészítése:

Tisztítsd meg a fokhagymákat és vágd őket négybe. A brokkolirózsákat tedd oda főni. Aprítsd fel a fokhagymát. Forrósítsd fel az olívaolajat és párold meg rajta a fokhagymát.

Add hozzá a gombát és brokkolit, sózd, borsozd. Süsd közepes lángon 5 percig, majd öntsd fel a szójaszósszal. Pirítsd meg a szezámmagot egy teflon serpenyőben, zsír nélkül.

Tálalás előtt szórd meg szezámmaggal a gombás brokkolit.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc