Gombás és paprikás tészta hozzávalók:

tészta ízlés szerint

felszeletelt gomba (én 1 kg gomba alsó részét használtam, a kalapokból más ételt készítettem)

1 piros és egy narancssárga paprika

3-4 gerezd fokhagyma

1 maréknyi kimagvazott olivabogyó, darabokra vágva

1 csípős paprika (nem kötelező)

só, bors

citromlé

oliva olaj

Gombás és paprikás tészta elkészítése:

A gombát az olajban addig díszteljük, amíg elfő a leve.

Hozzáadjuk a paprikát (a csípőset is), tovább díszteljük együtt, ezután hozzáadjuk a fokhagymát, a sót, a borsot és a citomlevet.

Összekeverjük a megfőtt tésztával, a felkockázott olivabogyókkal és parmezánnal szórjuk meg.

 

A receptet pansy ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc