Gombás és paprikás tészta hozzávalók:
tészta ízlés szerint
felszeletelt gomba (én 1 kg gomba alsó részét használtam, a kalapokból más ételt készítettem)
1 piros és egy narancssárga paprika
3-4 gerezd fokhagyma
1 maréknyi kimagvazott olivabogyó, darabokra vágva
1 csípős paprika (nem kötelező)
só, bors
citromlé
oliva olaj
Gombás és paprikás tészta elkészítése:
A gombát az olajban addig díszteljük, amíg elfő a leve.
Hozzáadjuk a paprikát (a csípőset is), tovább díszteljük együtt, ezután hozzáadjuk a fokhagymát, a sót, a borsot és a citomlevet.
Összekeverjük a megfőtt tésztával, a felkockázott olivabogyókkal és parmezánnal szórjuk meg.
A receptet pansy ajánlotta.
0 hozzászólás