Gombás tasakok grillen hozzávalók:

4 személyre

50 dkg gomba

1 csomag tavaszi hagyma

10 dkg vaj

Gombás tasakok grillen elkészítése:

A gombákat megtisztítjuk, a nagyobbakat félbe, négybe vágjuk. A tavaszi hagymát is megtisztítjuk, felkarikázzuk. A gombát és a hagymát összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük, és négy egyenlő adagban alufóliába csomagoljuk.

A csomagokba 1-1 adag vajat is teszünk. A csomagokat a grillrácsa fektetjük, és 10-15 percig pároljuk. Sült húsokhoz köretként fogyasztjuk. Ha elkészült adhatunk még hozzá vajat.

1 adag: 216 kcal

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc