Gombával töltött burgonya hozzávalók:

500 g gomba

12 közepes burgonya

2 fej hagyma

1 evőkanál liszt

paradicsompüré

olaj

zöldfűszerek

só, bors

ételízesítő

Gombával töltött burgonya elkészítése:

Hámozd meg a burgonyát, mosd meg, majd vájd ki a közepét. Daráld le a gombát, keverd össze a zöldfűszerekkel, az aprózott és sült hagymával, sóval, borssal, ételízesítővel.

Ezzel töltsd meg a burgonyákat, és tedd egy olajozott tepsibe. Önts bele egy csésze vizet, majd tedd sütőbe 40 percig.

Tálaláskor öntsd le tejföllel, majd szórd meg petrezselyemmel. Kitűnő vegetáriánus egytálétel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc