Görög gomba hozzávalók:

1/2 kg gomba

1 citrom

zöldfűszerek

1 tojás

só, bors

Görög gomba elkészítése:

Vágd le a a gomba szárának alsó részét, majd válaszd le a kalapokat, és mosd meg több alkalommal. Tisztítsd meg a tönköket, vágd fel apróra, és keverd össze a nyers tojássárgával.

Ízesítsd sóval, borssal és apóra vágott zöldfűszerekkel.

Töltsd meg a gomba kalapjait a keverékkel, és helyezd el őket egy nagy, kivajazott tepsiben. Locsold le a gombákat citromlével, és tedd előmelegített sütőbe.

Süsd a töltött gombákat 30 percet megfelelő lángon, majd tálald fel melegen, előételként.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc