Grill marhakaraj hozzávalók:

6 szelet marhakaraj

1 evőkanál olaj

20 g vaj

petrezselyemzöld

só, kakukkfű

Grill marhakaraj elkészítése:

A karajt szeletekre vágjuk úgy, hogy a külső részén maradjon egy kis zsíros rész, megkenjük olajjal és a forró grillre helyezzük. Mindkét oldalon megsütjük.

Mikor a szeletek jól átsültek, egy tányérra tesszük és megsózzuk. Mindegyik szeletre teszünk egy-egy darabka vajat és apróra vagdalt petrezselyemzöldet. Kínálhatunk mellé tzatziki salátát.

Aki szereti a kakukkfüvet, grillezés előtt ezzel is fűszerezheti.

Sültburgonyával, párolt répával vagy más párolt zöldséggel és salátával tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc